Maison Moes Culinair

SLAGERIJ/TRAITEUR

Op 19 jarige leeftijd nam Wim Moes een slagerij aan het Valkeniersplein over. Tegenwoordig beter bekend als Slagerij Maison Moes. Klanten kunnen bij de winkel aan het plein niet alleen terecht voor een goed stuk vlees, maar ook voor een heerlijke kant-en-klaar maaltijd of andere culinaire producten. De sfeervolle winkel is in 25 jaar tijd dan ook uitgegroeid tot een culinaire eetwinkel van formaat. En ook dáár blijft het niet bij.

www.maisonmoes.nl

 

 

KOOKSTUDIO

In 2009 opent het pand aan het Minervum haar deuren. Door het toenemende klantenaantal, neemt ook de productie toe en daarvoor moeten we uitwijken naar het pand op het Minervum. Naast een professionele productieruimte, productiekeuken en koel- en vriesopslag is ook kookstudio PUUR gevestigd in dit pand. Aan de buitenkant is het nieuwe pand een gewoon bedrijfspand, maar de kookstudio is sfeervol en gezellig. Bij binnenkomst zie je een bar, grote robuuste tafels, stoelen met gezellige kussens. Daarachter een ruime overzichtelijke keuken met een viertal kookeilanden. Daglicht valt door een grote dakkoepel naar binnen.

www.puurkookstudio.nl

BARBECUE

Het pand op het Minervum biedt ook onderdak nog een andere tak van het bedrijf, namelijk: complete BBQ-catering met alles wat daarbij hoort. BBQTYD.nl is een cateringsite die ook onder Maison Moes Culinair valt. De winkel aan het Valkeniersplein bestaat al bijna 25 jaar, het is daarom ook niet gek om onszelf BBQ-specialist te noemen. Precies om die reden verzorgen we BBQ’s in alle soorten en maten. Onze BBQ’s zijn compleet met alles wat daarbij hoort, zoals sauzen, salades en stokbrood. U hoeft zelfs niet eens af te wassen!

www.bbqtyd.nl

CATERING

Buiten de BBQ-catering bieden we ook een tal van andere catering en buffetten. We blijven altijd vernieuwen en innoveren op het gebied van voeding. Dus neem vooral regelmatig een kijkje op een van onze websites en laat u verrassen door een van onze complete caterings of kom gezellig bij ons langs in de winkel!

MARK VAN OORSCHOT

"Heerlijke eerlijke producten. Een pure tractatie!"

ANOUK OOMEN-KORTSMIT

"Vandaag een bbq pakket via social deal gekocht. Echt top! goede kwaliteit en heerlijk eten. Zeker voor herhaling vatbaar!"

PETRA WIJGERSE

"Mooi BBQ pakket en hele goede kwaliteit. Super tevreden!!"