Kookworkshops bij Kookstudio Breda

Bent u op zoek naar een leuke middag of avond uit? Voor groepen vanaf 12 personen kunt u bij ons terecht voor de lekkerste en gezelligste kookworkshops! Hier onder staan alle kookworkshops kort beschreven. De prijzen zijn per persoon. Bent u met een kleinere groep (minimaal 10 personen)? Dan betaalt u een meerprijs.

SURPRISE WORKSHOP (LUNCH)

De surprise lunch! Laat u verrassen door dit menu van de chef! U maakt samen met uw vrienden, familie of bijvoorbeeld collega's een selectie aan warme en koude gerechtjes. Uiteraard wordt u ontvangen met koffie en worden jullie begeleid door onze professionele kok. 

€49,50- p.p.

TAPAS WORKSHOP

Waan je even in Spanje tijdens deze 4 uur durende kookworkshop. Met de hele groep koken we acht verschillende gerechtjes, zowel warm als koud. De chefkok helpt daar waar nodig, dus succes gegarandeerd. Jullie worden ontvangen met een glas bubbels en een welkomstdrankje. Prijs is inclusief drankjes.

€ 64,50 p.p.

ITALIAANSE WORKSHOP

Kiest u voor het Italiaanse menu, dan kiest u voor een gezellige, Italiaanse avond waar we een heerlijk viergangendiner maken. Onder begeleiding van de chefkok bereiden we de meest culinaire Italiaanse gerechten. U krijgt bij binnenkomst een glas bubbels en een welkomsthapje. Prijs is inclusief drankjes.

€ 59,50 p.p.

TURKSE WORKSHOP

Leer de fijne kneepjes van de Turkse keuken, en maak samen de heerlijkste gerechten onder begeleiding van onze Turkse kok.
(boekingen op basis van beschikbaarheid)
incl. drankjes en alle benodigdheden.

€ 64,50 p.p.

SURPRISE WORKSHOP (DINER)

Tijdens deze workshop laten we ons inspireren door het seizoen. We gaan werken met zowel vlees als vis en maken hier een heerlijk viergangendiner van. Laat u verrassen door dit heerlijke menu van de chef. De prijs is inclusief drankjes, welkomsthapje en glas prosecco bij aankomst.

€ 59,50 p.p.

Please reload

 

Aanvraag workshop indienen:

Om een workshop te boeken hebben wij een aantal gegevens van u nodig. Deze kunt u hieronder invullen. Wij krijgen na het verzenden uw aanvraag binnen en doen ons best zo snel mogelijk contact met u op te nemen!