Kookworkshop Koken met Bier

Wil jij graag chef-kok zijn van een 4-gangen biermenu? Het kan allemaal bij kookstudio Breda, de lekkerste activiteit voor vrijgezellenfeesten, vriendengroepen of een zakelijk gezelschap! Kookstudio Breda staat voor een smakelijke leergang in koken, serveren maar vooral genieten. Kortom een fantastische beleving waarin creativiteit, experimenteren met producten en smaak centraal staat.

​Onder begeleiding van onze professionele koks bereidt u zelf de meest culinaire gerechten. Deze avond zullen we afsluiten onder het genot van een verfrissend glas bier met een heerlijk diner dat bestaat uit de eigen gastronomische en geweldige creaties. De workshops worden gegeven aan groepen vanaf 12 personen. In het begin van de workshop worden er kleine groepjes gevormd die elk een onderdeel van het 4- gangen menu klaarmaken. De eetkamer en de kookstudio staan open voor elk initiatief op culinair gebied.

KOOKWORKSHOP KOKEN MET BIER

Een échte bierliefhebber!? Kies je dan voor ons biermenu, je kiest voor een sfeervolle avond waar we een heerlijk 4- gangendiner maken. Onder begeleiding van een professionele kok bereiden we de meest culinaire gerechten met als hoofdingrediënt: bier! Geniet van een heerlijk glas bier tijdens het koken, samen met uw familie, vrienden of collega’s.

TARIEF KOKEN MET BIER KOOKWORKSHOP

Op zoek naar een sfeervolle avond weg? Voor een groep vanaf 12 personen kunt u bij ons terecht voor de gezelligste en heerlijkste kookworkshops! Bent u met een kleinere groep (minimaal 10 personen)? Dan betaalt u een meerprijs.

 

Tarief Koken met Bier Workshop €65 per persoon