Kookworkshop High Tea

Wil jij graag chefkok zijn van een heerlijke High Tea, een 4 gangen diner, een lunch of tapasgerechten? Het kan allemaal bij Kookstudio Breda, het lekkerste uitje voor familie, vrienden of een zakelijk gezelschap! Kookstudio Breda staat voor een smakelijke leergang in koken, serveren maar vooral genieten. Kortom een geweldige beleving waarin creativiteit, experimenteren met producten en smaak centraal staat.

Onder begeleiding van onze professionele koks bereidt u zelf de meest culinaire gerechten. Deze middag of avond zullen we afsluiten met een geweldig diner dat bestaat uit de eigen gastronomische en heerlijke creaties. De workshops worden gegeven aan gezelschappen vanaf 12 personen. Er worden kleine groepjes gevormd die elk een onderdeel van het 3- of 4- gangen menu bereiden. Voor grotere groepen zijn er diverse combi-arrangementen. De kookstudio en de eetkamer staan open voor elk initiatief op culinair gebied.

KOOKWORKSHOP HIGH TEA

Zin in een heerlijk dagje weg met vrienden of familie? Start de dag dan met de High Tea workshop. Tijdens de workshop maken jullie zowel warme als koude gerechtjes, en zowel zoet als hartig. Het uitje wordt gegarandeerd een succes door de aanwezigheid van onze professionele kok. De prijs is inclusief koffie, thee of fris tijdens de gehele workshop. 

TARIEF HIGH TEA KOOKWORKSHOP

Bent u op zoek naar een gezellige middag of avond uit? Voor een groep vanaf 12 personen kunt u bij ons terecht voor de lekkerste en gezelligste kookworkshops! Bent u met een kleinere groep (minimaal 10 personen)? Dan betaalt u een meerprijs.

 

Tarief High Tea Workshop €42,50 per persoon