Kookworkshop & Stadsactiviteit

Op zoek naar een gezellige en lekkere invulling voor jullie bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, familie-uitje of vriendenuitje? Dan is dit combinatie programma perfect voor jullie! Tijdens dit uitje gaan jullie genieten van een heerlijke Kookworkshop waarbij jullie keuze hebben uit een middag of avond workshop. Het programma kan hierbij volledig op jullie wensen worden afgestemd. Start de middag met een leuke activiteit om jullie avond vervolgens in de kookstudio af te sluiten of kies voor een workshop in de middag om bijvoorbeeld af te sluiten met een pubquiz zodat jullie daarna gelijk gezellige binnenstad in kunnen. Jullie hebben hierbij de keuze uit onderstaande stadsspellen. 

Escape City Game

De Escape City Game is een spannende groepsactiviteit waarbij het centrum van Breda jullie Escape Room is. Jullie worden op pad gestuurd met een box vol sloten en raadsels. Lukt het jullie om samen de codes te kraken en de sloten te openen? Denk ‘out of the box’, let goed op alle tips en werk samen bij deze spannende opdracht!

Waarbij Escape Rooms vaak zijn ingesteld op kleinere groepen, is de Escape City Game speciaal ontwikkeld voor groepen tot 100 personen. Perfect voor teambuilding waarbij je ook nog eens een erg leuke middag hebt en veel van Breda ziet. 

Verknipte Film

De Verknipte Film is een aanrader voor elke creatieve groep! Jullie vormen in teams de filmcrew, Breda is het decor en alle benodigheden en het script ontvangen jullie van ons. Let echter wel op, jullie krijgen een verknipt script waarbij het zomaar kan dat je scene 1, 5, 8, 12 en 17 gaat schieten. Jullie collega's schieten de overige scènes, maar dat is nog niet zo makkelijk als je geen idee hebt wat er in de andere scenes gebeurt. 

Wanneer uiteindelijk alle scènes gefilmd zijn, kunnen jullie heerlijk nagenieten van een drankje terwijl de editor jullie beeldmateriaal samenvoegt tot het eindresultaat. Tijdens de grote première zien jullie eindelijk het komische verhaal achter de verknipte film, zien jullie hoe jullie stralen als filmsterren en lachen jullie samen om jezelf, de collega's en jullie prachtige eindresultaat. Uiteraard krijgen jullie de film nog thuis gestuurd zodat het niet alleen figuurlijk maar ook letterlijk een onvergetelijke dag wordt! Maak uit een keuze uit onderstaande scripts en beleef een onvergetelijke middag!

  • Bride Wars

  • The Office Party

  • The Hangover

  • Harry Potter

Streetgolf
Streetgolf is de spectaculaire golfrage uit Parijs. Deze variant van golfen wordt niet op de golfbaan uitgevoerd maar op straat, dwars door de straten van Breda. Streetgolf wordt gespeeld met een echte golfclub, een speciale grasmat waarvan kan worden afgeslagen, een speciaal ontworpen streetgolfbal en het leukste is, Er zijn bijna geen regels. Het is een gezellige activiteit voor iedereen, ook zonder enige golf ervaring, want het is makkelijk te leren. 

 

PubQuiz

Hoe heet de moeder van Homer Simpson in de tv-serie the Simpsons? Aan wie is de animatiefilm Happy feet opgedragen? Wat voor dier is een dikdik? In welk jaar werd Nederland Europees Kampioen Voetbal? Wordt je hiervan ook al helemaal warm.. en ben je erg benieuwd naar de antwoorden of weet je ze zelfs al! 

Speel dan de PubQuiz! De PubQuiz is één van de gezelligste activiteiten van Breda waarbij je de meest originele, gekke en leuke vragen worden gesteld.

In teams of koppels gaan jullie strijden om de uiteindelijke hoofdprijs. Verschillende categorieën komen aan bod. Bij iedere categorie vraagt onze enthousiaste quizmaster jullie het hemd van het lijf vragen. De quiz wordt gegeven in onze gezellige bar in het centrum van de stad of in de dinerruimte bij de kookstudio. Kies voor een originele pubquiz, de kookquiz, de  Voetbal Quiz of de Ik Hou Van Holland Quiz!