Kookworkshop Turks

Wil jij graag chefkok zijn van een heerlijke wereldse gerechten, een 4 gangen diner, een lunch of tapasgerechten? Het kan allemaal bij kookstudio Breda, het lekkerste uitje voor familie, vrienden of een zakelijk gezelschap! Kookstudio Breda staat voor een smakelijke leergang in koken, serveren maar vooral genieten. Kortom een geweldige beleving waarin creativiteit experimenteren met producten en smaak centraal staat.

Onder begeleiding van onze professionele koks bereidt u zelf de meest culinaire gerechten. Deze middag of avond zullen we afsluiten met een geweldig diner dat bestaat uit de eigen gastronomische en lekkere creaties. De workshops worden gegeven aan groepen vanaf 10 personen. Bij 8 of 9 personen wordt er een meerprijs gerekend. Er worden kleine groepjes gevormd die elk een onderdeel van het 3- of 4- gangen menu bereiden. Voor grotere groepen zijn er verschillende combi-arrangementen. De kookstudio en de eetkamer staan open voor elk initiatief op culinair gebied.

KOOKWORKSHOP TURKS

Leer de fijne kneepjes van de Turkse keuken, en maak samen de heerlijkste gerechten onder begeleiding van onze Turkse kok. Boekingen zijn op basis van beschikbaarheid. De workshop is inclusief drankjes en alle benodigdheden. 

TARIEF TURKSE KOOKWORKSHOP

Zoek je een gezellig avond of middag uitje? Voor een gezelschap vanaf 10 personen kunt u bij ons terecht voor de leukste en lekkerste kookworkshops! Bent u met 8 of 9 personen? Dan betaalt u een meerprijs van € 5,- pp.

Tarief Turkse Workshop €64,50 per persoon