Kookworkshop Toscaans

Altijd al chefkok willen zijn van heerlijke Italiaanse gerechten, een 4 gangen diner, een lunch of tapasgerechten? Het kan allemaal bij kookstudio Breda, het lekkerste uitje voor vrijgezellenfeesten, familie of een zakelijk gezelschap! Kookstudio Breda staat voor een smakelijke leergang in koken, opdienen maar vooral genieten. Kortom een fantastische beleving waarin creativiteit, experimenteren met producten en smaak centraal staat.

Met hulp van onze professionele koks bereidt u zelf de meest culinaire gerechten. Deze middag of avond zullen we afsluiten met een geweldig diner dat bestaat uit de eigen gastronomische en heerlijke creaties. De workshops worden gegeven aan gezelschappen vanaf 12 personen. Er worden kleine groepjes gevormd die elk een gang van het 3- of 4- gangen menu bereiden. Voor grotere groepen zijn er diverse combi-arrangementen. De kookstudio en onze mooie eetgelegenheid staan open voor elk initiatief op culinair gebied.

KOOKWORKSHOP TOSCAANS

Antipasti, bruschetta, tapenade, zelf gemaakte pasta, tiramisu.. Klinkt dit als muziek in je oren? Heb je dit soort gerechten altijd al eens zelf willen maken? Kies dan zeker ons Toscaans menu. Vul de kookstudio met de heerlijke Toscaanse geuren en geniet van een heerlijk glas wijn tijdens het koken. Gezellig met uw familie, vrienden of collega's. Prijs is inclusief drankjes.

TARIEF TOSCAANSE KOOKWORKSHOP

Op zoek naar een sfeervolle avond of middag weg? Voor een groep vanaf 12 personen kunt u bij ons terecht voor de gezelligste en heerlijkste kookworkshops! Bent u met een kleinere groep (minimaal 10 personen)? Dan betaalt u een meerprijs.

 

Tarief Toscaanse Workshop €59,50 per persoon