Kookworkshop Tapas

Wil jij graag chefkok zijn van een heerlijk Italiaans diner, een 4-gangen diner of heerlijke tapasgerechten? Het kan allemaal bij kookstudio Breda, de lekkerste activiteit voor familie-uitjes, vriendengroepen of een zakelijk gezelschap! Kookstudio Breda staat voor een smakelijke leergang in koken, serveren maar vooral genieten. Kortom een fantastische beleving waarin creativiteit, experimenteren met producten en smaak centraal staat.

Onder begeleiding van onze professionele koks bereidt u zelf de meest culinaire gerechten. Deze middag of avond zullen we afsluiten met een heerlijk diner dat bestaat uit de eigen gastronomische en geweldige creaties. De workshops worden gegeven aan groepen vanaf 12 personen. Bij 10 of 11personen betaald u een meerprijs. In het begin van de workshop worden er kleine groepjes gevormd die elk een onderdeel van het 3- of 4- gangen menu klaarmaken. Voor grotere groepen zijn er diverse combi-arrangementen. De eetkamer en de kookstudio staan open voor elk initiatief op culinair gebied.

KOOKWORKSHOP TAPASGERECHTEN

Waan je 4 uur lang in Spanje tijdens deze kookworkshop waarin je alles leert over het maken van de Spaanse tapas. Met de hele groep koken we acht diverse gerechtjes, zowel warm als koud. De chefkok helpt daar waar nodig, dus succes verzekerd. Tarief is inclusief drankjes.

TARIEF TAPAS KOOKWORKSHOP

Op zoek naar een gezellige middag of avond uit? Voor een gezelschap vanaf 12 personen kunt u bij ons terecht voor de lekkerste en gezelligste kookworkshops! 

 

Tarief Tapas Workshop €64,50 per persoon