Kookworkshop Surprise Diner

Is het jouw droom om heerlijke wereldse gerechten, een 4 gangen diner, een lunch of tapasgerechten te kunnen bereiden? Het kan allemaal bij kookstudio Breda, het lekkerste uitje voor familie, vrijgezellenfeesten of een zakelijk gezelschap! Kookstudio Breda staat voor een smakelijke leergang in koken, serveren maar vooral genieten. Kortom een fantastische beleving waarin creativiteit, experimenteren met producten en smaak centraal staat.

Onder begeleiding van onze professionele koks kookt u zelf de meest culinaire gerechten. Deze middag of avond zullen we afsluiten met een heerlijk diner dat bestaat uit de eigen gastronomische en lekkere creaties. De workshops worden gegeven aan gezelschappen vanaf 12 personen. Bent u met 10 of 11 personen dan betaalt u een meerprijs. In het begin van iedere workshop worden er kleine groepjes gevormd die elk een onderdeel van het 3- of 4- gangen menu bereiden. Voor grotere groepen zijn er diverse combi-arrangementen. De kookstudio en de eetkamer staan open voor elk initiatief op culinair gebied.

KOOKWORKSHOP SURPRISE DINER

Tijdens deze workshop laat je je verrassen door verschillende culinaire gerechten die toch niet zo moeilijk zijn als dat ze lijken. We gaan aan de slag met zowel vlees als vis en maken hier een overheerlijk viergangendiner van. Laat u verrassen door dit heerlijke menu van de chef. De prijs is inclusief drankjes en welkomsthapje.

TARIEF KOOKWORKSHOP SURPRISE DINER

Zoekt u naar een gezellige avond of middag uit? Voor een gezelschap vanaf 12 personen kunt u bij ons terecht voor de gezelligste en lekkerste kookworkshops! Bent u met 10 of 11 personen dan betaalt u een meerprijs.

 

Tarief Surprise Workshop Diner €64,50 per persoon