Kookworkshop Italiaans

Wil jij graag chefkok zijn van heerlijke wereldse gerechten, een 4 gangen diner, een lunch of tapasgerechten? Het kan allemaal bij kookstudio Breda, het lekkerste uitje voor familie, vrienden of een zakelijk gezelschap! Kookstudio Breda staat voor een smakelijke leergang in koken, serveren maar vooral genieten. Kortom een geweldige beleving waarin smaak, experimenteren met diverse producten en creativiteit centraal staat.

Onder begeleiding van onze professionele koks kookt u zelf de meest culinaire gerechten. Deze middag of avond zullen we afsluiten met een lekker diner dat bestaat uit de eigen gastronomische en heerlijke creaties. De workshops worden gegeven aan groepen vanaf 10 personen. Bij 8 of 9 personen betaald u een kleine meerprijs. Er worden kleine groepjes gevormd die elk een onderdeel van het 3- of 4- gangen menu bereiden. Voor grotere groepen zijn er verschillende combi-arrangementen. De kookstudio en de eetkamer staan open voor elk initiatief op culinair gebied.

KOOKWORKSHOP ITALIAANS

Kies je voor het Italiaanse menu, dan kies je voor een sfeervolle, Italiaanse avond waar we een heerlijk 4-gangendiner maken. Onder begeleiding van de chefkok bereiden we de meest culinaire Italiaanse gerechten. Het tarief is inclusief drankjes.

TARIEF ITALIAANS KOOKWORKSHOP

Ben je op zoek naar een gezellige middag of avond uit? Voor een groep vanaf 10 personen kunt u terecht bij ons voor de gezelligste en lekkerste kookworkshops! Bent u met 8 of 9 personen? Dan betaalt u een meerprijs van € 5,- pp.

 

Tarief Italiaanse Workshop €59,50 per persoon