KOOKWORKSHOP BUBBELBRUNCH

Chef-kok zijn van een heerlijk vier-gangen diner, een High Tea, een lunch of tapasgerechten? Het kan allemaal bij Kookstudio Breda, het lekkerste uitje voor familie, vrienden of een zakelijk gezelschap! Kookstudio Breda staat voor een smakelijke leergang in koken, serveren maar vooral genieten. Kortom een geweldige beleving waarin creativiteit, experimenteren met producten en smaak centraal staat.

Onder begeleiding van onze professionele koks bereidt u zelf de meest culinaire gerechten. Deze middag of avond zullen we afsluiten met een geweldig diner dat bestaat uit de eigen gastronomische en heerlijke creaties. De workshops worden gegeven aan gezelschappen vanaf 12 personen. Er worden kleine groepjes gevormd die elk een onderdeel van het menu bereiden. Voor grotere groepen zijn er diverse combi-arrangementen. De kookstudio en de eetkamer staan open voor elk initiatief op culinair gebied!

KOOKWORKSHOP BUBBELBRUNCH

Gezellige middag-brunch workshop waarbij we 8 heerlijke gerechten gaan maken. We maken onder begeleiding van onze kok zes hartige gerechten en twee zoete afsluiters. Je wordt ontvangen met een glas bubbels en tijdens de workshop is er onbeperkt gebruik van koffie thee en water en fris. Wil je onbeperkt kunnen bubbelen? Boek er dan een bubbel arrangement bij. Benieuwd naar alle andere kookworkshops? Kijk dan snel naar ons volledige aanbod!

TARIEF KOOKWORKSHOP BREDA BUBBELBRUNCH

Bent u op zoek naar een leuke middag of avond uit? Voor groepen vanaf 12 personen kunt u bij ons terecht voor de lekkerste en gezelligste kookworkshops! Bent u met een kleinere groep (minimaal 10 personen)? Dan betaalt u een meerprijs.

 

Tarief Bubbelbrunch € 42,50 per persoon
Tarief Bubbelbrunch incl. bubbelarrangement € 52,50 per persoon