Kookworkshop Surprise Lunch

Zou jij graag chefkok willen zijn van een lekkere 3-gangen diner, een lunch of tapasgerechten? Het kan allemaal bij ons in Breda, het lekkerste uitje voor familie, vrienden of een zakelijk gezelschap! Kookstudio Breda staat voor een smakelijke leergang in koken, opdienen maar vooral genieten. Kortom een geweldige beleving waarin creativiteit, experimenteren met producten en smaak centraal staat.

Met begeleiding van onze professionele koks kookt u zelf de meest culinaire gerechten. Deze middag of avond zullen we afsluiten met een heerlijke lunch dat bestaat uit de eigen gastronomische en lekkere creaties. De workshops worden gegeven aan groepen vanaf 12 personen. Bij 10 of 11personen betaald u een meerprijs. In het begin van de workshop worden er kleine groepjes gevormd die elk een onderdeel van het 3- of 4- gangen menu klaarmaken. Voor grotere groepen zijn er verschillende combi-arrangementen. De kookstudio en de eetkamer staan open voor elk initiatief op culinair gebied.

SURPRISE KOOKWORKSHOP LUNCH

Zin in een smakelijk dagje weg met collega’s of familie? Laat je dan verassen door dit menu van de chef. Tijdens de workshop bereidt je een selectie van warme en koude gerechten. Uiteraard wordt je ontvangen door een lekker kopje koffie en worden jullie begeleid door onze professionele koks.

TARIEF SURPRISE KOOKWORKSHOP LUNCH

Ben je op zoek naar een leuke middag of avond uit? Voor een groep vanaf 12 personen kunt u bij ons terecht voor de lekkerste en meest sfeervolle kookworkshops! 

Surprise Workshop Lunch €49,50 per persoon