Weg met de kerststress!

Inspiratievolle en leuke kookavond onder begeleiding van onze chefkok!

Begint de spanning bij jou ook langzaam weer te komen?  
De kerstdagen staan voor de deur en met de hele (schoon)familie aan de dinertafel zijn de verwachtingen weer hooggespannen. Aan jou de mooie taak om wederom indruk te maken met een overheerlijk kerstdiner, maar wat staat er dit jaar op het menu en hoe ga je dat überhaupt klaar maken? De kerststress begint alweer toe te slaan, maar ho ho ho eens even... 
Dit jaar gaan wij jullie helpen met het perfecte kerstdiner! 

Professionele begeleiding van onze chefkok

Onder leiding van onze ervaren chefkok organiseren we op maandag 10 december een inspiratievolle kookavond in onze mooie Kookstudio. Samen met vriend(en) of vriendin(nen) ga je deze avond aan de slag met een heerlijk 3-gangen diner. Een menu waarmee je gegarandeerd indruk maakt op jouw (schoon)familie, een gerecht wat je voorheen niet voor mogelijk hield. 

Tijdens deze leuke en leerzame avond word je om 18.30 uur ontvangen in onze mooie Kookstudio. Daar ga je met hulp van onze chefkok aan de slag met een verrassend en hoogstaand 3-gangen diner. Je gaat jezelf verbazen over jouw kookkunsten en geniet daarnaast ook van een hele leuke avond. Is alles klaar, dan ga je uiteraard genieten jullie eigen ultieme kerstdiner. En de afwas.. die laat je lekker staan! 

Perfect Sinterklaascadeau! 
Ben je zelf niet zo’n kookliefhebber, maar weet je zeker dat je iemand hier enorm blij mee maakt. Misschien word je er zelf ook wel blij van als je jouw (schoon)moeder wat hulp biedt. Deze leuke avond is ook erg leuk om cadeau te geven of om als cadeau samen met iemand hieraan deel te nemen! Uiteraard wordt achteraf het recept met jullie gedeeld, zodat jullie dit erbij kunnen houden wanneer jullie tijdens Kerst indruk aan het maken zijn op jullie gasten!

 

Arrangement kookavond* 

  • Maandag 10 december 2018

  • 18.30 uur tot 22.30 uur

  • Compleet 3-gangen diner (incl. 4 drankjes pp)

  • Tarief: € 49,50 per persoon (incl. btw)

  • Reserveren vanaf 2 personen

  • Begeleiding van een professionele kok

  • Bereid en proef jullie kerstdiner

 

Weg met de kerststress! Geniet van een leuke en leerzame avond en ben helemaal voorbereid op de kerstdagen!

Reserveer hieronder direct jullie plekje in onze mooie keuken en laat met kerst die verbluffende indruk achter! 

 

(*Avond vindt enkel doorgang bij voldoende aanmeldingen, bij veel aanmeldingen wordt er mogelijk een extra avond georganiseerd!) 
 

Reserveer hieronder jullie deelname!

Bedankt voor uw reservering!