Op zoek naar een leuke en lekkere invulling voor een dagje weg met collega’s, vrienden of familie?

Dan zijn er verschillende combinatie programma’s die jullie kunnen kiezen! Tijdens jullie uitje gaan jullie onder andere genieten van de lekkerste gerechten die jullie zelf hebben bereid tijdens een kookworkshop! Vervolgens kunnen we jullie de dag verder invullen met een leuke stadsactiviteit, een mooie boottocht door de Singels van Breda, een kookquiz of met bijvoorbeeld een vergadersessie op de locatie waar ook de kookworkshop is.


Willen jullie lekker naar buiten en genieten van de mooie binnenstad van Breda? Dan is een stadsactiviteit een goede keus voor jullie! De stadsactiviteiten waar uit gekozen kan worden zijn: een spannende Escape City Game, een creatieve Verknipte Film, de spectaculaire Streetgolf clinic of een gezellige Pubquiz. Wij vertellen jullie hier graag meer over! 


Ook Breda vanaf een hele andere kant zien en lekker gaan varen door de singels van Breda is een echte aanrader?

U gaat een heerlijke tocht maken van 1 of 2 uur. Tijdens deze tocht vaart een gezellige schipper jullie langs het mooie centrum van Breda, de chique wijk het Ginneken en ook het natuurgebied Markdal ligt op de route. 

 

Het is ook mogelijk om je gehele dag op onze kooklocatie plaats te laten vinden.

Deel Je kennis testen tijdens een leuke kookquiz? In teams gaan jullie de strijd aan, welk team weet het meeste over gerechten, recepten en de smaak van ingrediënten? Kom erachter tijdens deze leuke kookquiz!


Als bedrijf opzoek naar een vergaderruimte en een activiteit? Dan is de kookstudio Breda de perfecte plek? Na een intensieve dag vergaderen is het heerlijk om onder begeleiding van onze chefkok samen met collega’s een heerlijk diner of lunch te bereiden.

Kijk snel verder welk arrangement het beste past bij jullie dag: 

Stadsactiviteit en Kookworkshop

Kookquiz en Kookworkshop

Vergaderen en Kookworkshop

Varen en kookworkshop